Sunt elev si raspund..."mno ce raspund, ce raspund?"

Tringgggggg! S-a sunat de intrare! Ancuta tocmai intra cu paharul de cafea in clasa, amestecand pasiv si usor distrata; Razvan umbla agitat cu telefonul dat pe Loudspeaker si evident rasuna o piesa de genul I Will Survive, Everybody needs somebody to loveeee etc. Alexandra Pop iese din cabinetul lui diriga, tipatul sfasietor al Cristinei inca rasuna in fiecare atom si molecula din clasa, Paula isi lustruieste buzele pentru a iesi bine in poza artistic realizata de EA, Andreea termina ultima lingurita de iaurt iar Claudia aseaza cu atentie semnul de carte intre paginile delicate ale Bibliei. Pleoscccccc! O matura aterizeaza undeva intre Gorgan si Seby, daruita cu pricepere de Aghy. Luciana fuge la locul ei vesnic, anuntand sosirea profesorului. Chicotelile si ultima inghititura de mancare a lui Dodo isi grabesc activitatea sub privirea insistenta a profesoarei, dar intrarea spectaculoasa in clasa a Ioanei Man distrage atentia si tulbura efortul nostru supraomenesc de a face liniste.

Prezenta( sau absenta?) Un glas mirific de turma spulbera aerul incarcat cu miros de adidasi si tricouri murdare, "chestii" care dorm linistite de ani de zile, in acelasi dulap:AzI NU AVEM ABSENTI!!! (no shit)
Avand in vedere ca relatia dintre profesor-elev este una bazata pe incredere, profesoara incepe sa faca prezenta:


1) Andreica Luciana ("There's a song that's inside in my soullllllll...")





Loc preferat de meditatii: Prima banca, langa geam.

Materie preferata:" Istorie"( cu ghilimelele de rigoare)

Muzica preferata: love songs

Iubeste/uraste: love

Crede/nu crede: love

Filmele preferate: "Only Hope"(I guess...in orice caz, tot ce tine de LOVE)

Hobby-uri: muzica, muzica, muzica, muzica, muzica...a..era sa uit ...si evident scrisul mesajelor, chat-ul, in general tot ce tine de telefon!

Facultate?: ti-as sugera psihologia! for real! Esti o persoana obiectiva si asta o sa te ajute.

Scopul in viata: guess what? True LOVE!

Desi e micuta si firava, inside e un MIC dracusor rautacios! Imagine this: o fetita micuta, inocenta, la prima vedere lipsita de aparare...dar cu un zambet viclean, stand cu inima unui tip in mana si tipul cu o gaura in piept sa zica ceva de genul : "WTF?" iar Luciana: " I don't need your body, I only need your soul!" As putea face o caricatura reusita. Daca am timp, promit!
Tocmai incercam(inutil) sa imi amintesc cum erai in cls a 10-a, cel putin cum te percepeam. Anul trecut erai ca un fluturas indragostit, parca zburai peste tot. E imposibil sa nu mi-o amintesc pe Luciana din clasa a 11-a. Luciana din acest an, plus Luciana din anii trecuti( fara clasa 10-a care e total in ceata) rezulta o fata mai echilibrata, care desi mai sufera pe ascuns dupa prima iubire si care desi incearca sa se amageasca cu replica:"Love sucks!" inca mai crede cu toata fiinta ei in "Printul ei frumos, care va veni pe un cal alb si o s-o rapeasca din lumea realitatii". MEriti! Stii de ce? PEntru ca esti una dintre putinele persoane care situeaza iubirea pe o scala de valori.


2) Banut Razvan 'Dapoi...Bineinteles, ca NU!"




Nume de scena: Grasha(man)

Profesia: comediant

Idoli: Jim Carrey, Coponi

Genul de film preferat: under 18

Muzica: manerock

Masters: Titus


Talente( mostenite, furate, imaginate, reale,tampite etc):
 jucatul la clape
 vorbitul
 stand up comedy
 comics drawing
 "Api...; Pai..."
 luptele libere(si la propriu si la figurat)
 exagerarea
 imaginatia
 makes you feel good(no, no...not in that way)
 parody
Oameni care il inspira si ii sunt "alaturi" si la bine si la rau:
-Sebastian
-Titus.

Prieteni de manipulare a masei:
-Paul
-Sebastian
-Pojar

"Bunaciuni" care i-au sensibilizat masculinitatea: Anda, Hilda, Bianca, Ioana

Regrete: ca nu i-a mers faza cu "laxativele"

Punct tare: increderea in sine

Punct slab: increderea prea mare in anumite persoane; influentabil

Mancarea preferata: mancarea

Profesoara preferata: gazda de la teologi( de anul trecut)

Personajul principal al fanteziilor: (same answer)^^^^^

Loc preferat: printre oameni, scena, in centrul atentiei, in his head, strand, diesel, pub etc.

Evolutie( cls.IX-XII): radicala


Razvan Banut...ce as putea scrie despre el? E pur si simplu de ajuns sa zici atat..."Razvan Banut" si cu asta se explica tot misterul.
E un baiat sensibil, timid, nu foarte sociabil, olimpic, the tipe of school's pet.
YEAH RIGHT!!!!!! Just joking! Razvan e una dintre cele mai dezinvolte persoane care mi-a fost dat sa vad (suport, inteleg, iubesc). V-ati gandit vreodata ce atmosfera monotona ar pune stapanire pe clasa daca Razvan ar lipsi o saptamana de la scoala? E ca si painea calda de casa. Foarte buna, dar de la o vreme te saturi daca o consumi zilnic. Concluzia? Have a break! Not a Kit-Kat!
O sa aprind televizorul peste cativa ani si nu o sa ma pot uita, ca tot omul la o emisiune calumea de cultura, pentru ca o sa dau de fata lui si un ranjet mare molipsitor. Eu te vad vedeta de televiziune mai mult decat un actoras prin teatru, deoarece teatrul presupune si alte stiluri pe langa comedie.Stii ce vreau? Sa nu renunti la ceea ce vrei sa faci, indiferent de parerea mea sau a celor din jur. Piedici o sa existe tot timpul, dar: "Un sut in partea dorsala te impinge inainte!"





3) Blaj Daniel "Cooooraaaaaaaaaa....!"




Prietenii ii zic: Dodo sau Bodo(dupa preferinta sau...cunostinta?)
Iubeste:- plaja,
-marea
-scoicile
-Vama Veche/Vama
-cartile ciudate
-tensii
-sa fie Zuuu(zuu)
-- mancarea (nu conteaza de unde, cand, ce! Vorba aia..."Api cand imi vine..."(foamea))
- Pepsi; atat varianta la sticla cat si varianta creata si mica.
- sa rada de prostie si de prosti ( molipseala nu e permanenta)
- teatrul si absurdul
- sa scrie
- sa cante(de preferat sa se abtina)
-" made in romani, iali iali iali"
-bolt
- pe mine(desi nu recunoaste! acum isi da ochii peste cap!)
- pentru ca iubeste


Il enerveaza:- ca nu ii se da dreptate, cand nu are dreptate
- sindromul down
- fitele, figurile
- curvele( doar alea proaste)
-intrebarile multe si fara rost
- anonimul anonim
- vremea asta
- nesimtirea si indiferenta
- tot ce e enervant
- GOAGA GONGA


Daca ar trebui sa-si aleaga din nou colega de banca, ar alege-o tot pe Stefy!

Injuraturi preferate: "Cacat cacacios!", "Da' ce Po*a mea!?", "Mananci (nu ciocolata) cu mata!"

Admira: - pe fratele sau
-George-varianta englezeasca-(prieten imaginar)
- originalitatea, curajul si ambitia
- inteligenta
- pe Hilda V. ( mori de ciuda ca am scris asta)
- ok, ok..rectific: "Inteligenta lui Hilda V. si pasiunea ei pentru India"


Face cacaO pe:- toata lumea
- scoala
- parerea ta despre el
- nervii tai


Dodo/Bodo/Daniel Blaj: Genul de persoana care la ora asta probabil citeste sau scrie pe blog. Genul de persoana care nu are voie sa lipseasca de la "voia buna". Un baiat pe care il iubesc pentru puterea de a merge mai departe, care desi in comparatie cu unii dintre noi care avem sustinerea parintilor sau cel putin compania si sfatul lor, el a invatat mai mult de la viata si a ales calea de a merge mai departe, de a se ridica si nu de a cersi mila si compasiune. Ii iubesc momentele de sinceritate MAXIMA si sensibilitatea, felul de a povesti, creativitatea, rasul si obrajii, dar si tristetea din ochi care apare dupa ce se lasa perdeaua unei zi obisnuite.
Nu pot sa uit primul an la liceu cand stateai in banca din fata mea si cand ti-am prins la ora de biologie o codita in varful capului pe care nu ai putut-o desface. M-ai parat la Mito si din aceasta cauza nu mi-a acceptat proiectul la care lucrasem cateva ore. Sau iti amintesti cand m-am ascuns in baie si tu impingeai de usa ca un nebun, sa imi returnezi bulgarul primit in cap. Radeam si strigam ca descreieratii, iar femeia de serviciu a crezut ca vrei sa ma violezi; drept urmare ai primit niste maturi in cap. Ma intreb daca au reparat usa din corpul C, care a fost rupta in urma interventiei noastre delicate. Nici experientele traite pe scena la teatru, sau la repetitii nu sunt de inlocuit; piesa compusa de ziua mea sub influenta discreta a alcoolului; entuziasmul si felul in care savuram repetitiile actorilor de la Bucuresti; mesajele primite de la "Vampirita Ardnaxela"sau anul trecut in timpul orelor : "your penis is too small? Don't worry, say MUF!"
And so on...
Cat despre categoria CRITICA, nu te intrece nimeni! "Fashion Master, it is ok if my pants are green and my shoes are yellow? How about my hair? IT's too short? Should I make it red?" Raspunsul tau ar corespunde cu o alta intrebare: "Esti proasta?"
Deja incep sa scriu romane, asa ca mai bine ma opresc. Nu stiu pe unde mergi la facultate pana la urma, inafara sau in Bucuresti...? Whatever, nu asta era ideea! Iti doresc succes mai departe, atat in cariera cat si in viata personala si in caz ca alegi politica, te rog sa nu te amesteci prin "inteligenta" apasatoare care bantuie in Parlament! Vorba aia..."Esti un DOMN, ce....(restul la tine pe blog)!"





4) Costin Ancuta "Du-te ma' de aci'!"







Locul in care si-a petrecut mai mult ultimii 4 ani: ultima banca. (adica penultima, dar ultima era oricum goala)

Locul preferat: -ultima banca
-Babeni
-pat
- barul/terasa din Babeni

Muzica preferata: manele, house

Stilul abordat in general:
 adidasi colorati
 blugi stramti
 curea subtire
 bluza de trening
 vesta
 parul brunet, vopsit( intins cu placa)
 cercei lungi sau rotunzi si mari
 always a little make up.
 Prieteni comuni: Bogdan

Gen caracteristic: party wild girl(outside)
- "N-am treaba cu tine, n-ai treaba cu mine"(school)

Bauturi preferate: -cafeaua
-berea
- cola

Pe Anca am cunoscut-o mai bine in urma cu aproape 2 ani, intr-o vacanta de vara la bunica. Am sunat-o si am cazut de acord sa mergem la un suc, in seara urmatoare. Eu nu cunoasteam foarte bine satul si oamenii de acolo, pentru ca a fost prima vacanta acolo.
Zis si facut! in urmatoarea seara am sunat-o si am mers pe singura terasa din sat. Bubuiau manelele la maxim! Am ramas socata de NOUA ANCA. Fusta scurta, ciorapi de plasa, tocuri, maieu decoltat, machiata, parul intins si aranjat, foarte sociabila, zambareata, pusa pe distractie si lipita in permanenta de prietenul ei. I was like: WTF!!!!!!!!!! Schimbare extrema! Mi-a trebuit ceva sa-mi revin; incercam sa ma comport cat mai natural. Nu cunosteam pe nimeni inafara de ea si o vecina. Totul a decurs ok. In sfarsit am vazut-o pe adevarata Anca! In primii doi ani de liceu, nu stiu daca am schimbat de 2 ori un cuvant. Nu exagerez! Din vara respectiva, s-au mai schimbat lucrurile. E o tipa foarte calumea, daca incerci sa o cunosti mai bine! For Real!
And by the way, are o mamica super de treaba!





5) Crisan Bianca " Ce prostoca esti!"





Porecle: -Cri-Cri
-Borfinela


Vicii:
 fumatul experimental
 Borfasu'( yo, yo ,yo)



Best friend: MAnuela

Tensiune ridicata:
 cand o vede pe Katy sau Koty
 cand ma apuca pe mine "traznaile"
 cand aude zi de zi povestile nemuritoare a lui profa de romana
 cand e la ciclu



Limbi preferate: -germana
-a lui Borfasu'


Ar bate in fiecare zi: - din gura
- pe scumpa ei surioara

I-ar placea:- sa cante la chitara
- sa vina vacanta
- sa devine independenta
-sa scape de sora'sa

! O iubeste foarte mult pe Aghy
! Crede ca are o mama frumoasa dar ....
! Nu e in relatii bune cu soacra
! Nu mai vrea sa auda de AMANET (stie ea ce stie)
! Adora TAVERNA





Bibilutu, fosta mea colega de banca. Thanks God ca nu mai stam impreuna, pentru ca nu rezistam foarte mult. Nici tu, nici eu! Doua incapatanate!
 Ai fost prima colega cu care am facut cunostinta in primul an. Ce se aseamana se aduna...Iti amintesti ca pana am gasit si noi sala de clasa, s-au ocupat toate locurile si am fost nevoite sa stam chiar in fata catedrei! Just great!
Ma bucur ca esti fericita si ca iubesti. Ma bucur ca ai devenit mai puternica, mai sigura pe tine si mai matura. Imi place cand esti deschisa la unele lucruri care ti se par prea depasite sau prea iesite din comun. ( si asa nu se intampla foarte des)
Un alt lucru care am observat la tine in acesti ani, este o mare calitate: AMBITIA!
In schimb, nu suport starile tale morocanoase! Singurul lucru care ar mai lipsi in astfel de momente este sa te porneasca cineva, ca s-a aranjat pe cateva saptamani.
Peste 10 ani te vad o doamna distinsa, frumoasa si realizata. Cu sotul la brat, fara prea multe aere si fite( doar o mica cantitate) si cu aceeasi privire de caprioara.
Bafta Bibilutu, sa iei cele mai bune decizii si sa iti pastrezi taria de caracter! M.B.A!!!REMEMBER???????


6) Gal Cristina "Ai impresia ca ma intereseaza?"






Am ajuns la un subiect dificil din toate punctele de vedere. Cred ca ar trebui sa fac rubrica speciala, sau cel putin sa-i acord o pagina doar ei. Promit ca o sa ma rezum la cuvinte cat mai rezonabile si nu o sa scriu chiar o pagina pentru a nu starni conficte de personalitate!(poate ma trezesc cu ceva in cap, pe motivul ca "despre Cristina ai scris mai mult decat despre mine!")

Meserie: definire imposibila

Detine cu desavarsire arta:- ironiei
- de a enerva lumea
- de a sparge timpanele
- de observatie
- de a iesi din incurcaturi
- de a iesi cu mai multi tipi(fara sa se prinda)
- "cum sa scapi de controlor daca n-ai bilet"


She lives for:- in orice caz nu pentru un tip
Muzica: hip-hop(in general)
Ii plac:- sepcutele
- adidasii originali FUBU( not BUFU--->By Us F**k You)
-blugii
- bentitele
- cerceii rotunzi
- reducerile
- tigarile
- moldovenii( fetele stiu de ce; ma rog...care stiu)
- orele de somn




Prietena cea mai buna: Dumitrita

Colega de banca:...exact...

Cum isi traumatizeaza colegii: rade.......rade....rade....si iar rade...mai rade..."Da' GAta' Odata'!"




Subiecte/motive care ii provoaca rasul:
- fata ta
- Dodo
- God knows what else....


Cristina( doi pac) e o piesa de rezistenta care intregeste larga gama a elementelor de unicitate din clasa 12-F. You can always have a good time with her, but also you can always have a headache. Nimeni nu neaga faptul ca ii se invart rotitele(Thanks God for that!), e o prietena buna la nevoie, dar si dusmanul perfect pe care nu ti l-ai dori. Ea este "rapperitza" casei. Cred ca toti ne amintim de primul an de liceu si de stilul ei reprezentativ. Now she's a little bit girlie. Am gasit ceva care o reprezinta si ii se potriveste foarte bine! Cred ca piesa asta a fost scrisa pentru tine girl. Dedicatie cu drag:




"So what am I not supposed to have an opinion
Should I be quiet just because I’m a woman
Call me a bitch cos I speak what’s on my mind
Guess it’s easier for you to swallow if I sat and smiled .

Nobody can hold us down
Never can, never will so what am I not supposed to say what I’m saying
Are you offended by the message I’m bringing
Call me whatever cos your words don’t mean a thing
Guess you ain’t even a man enough to handle what I sing."




7) Gorgan Paul "Hahalelelor!"




PRofesie: cameraman

Sportul preferat: fotbalul

Echipa ideala: Steaua

Idol: El

Activitatea preferata: sa umble pe teren(cine stie, poate pica ceva)

Iubirea secreta din copilarie: Paula

Imita perfect:
 pe Becali
 tiganul cu "6 cai"
 oile

Cand nu face nimic: sta

Subiecte preferate:
 fotbalul
 televiziunea(PRima TV)
 comunismul
 filme
 petreceri
 Becali
 Tibi
 principii
 Aghy si oile
 Man Ioana

Muzica:
-manele( antecendente din trecut, cu putin efect asupra prezentului)
-hip-hop, rapp(caracterizandu-l stilul respectiv anii trecuti)
- populara, etno( o parte din muzica prezentului si probabil House)

Piese preferate:-"Pusca si cureaua lata"
- "Gasca mea"
-"Imn steaua"

Devine irascibil:-cand pierde steaua
-vede un caine alb-rosu
- ii comenteaza Luciana
- Aghy nu depaseste faza principiilor
- e mahmur
- ii jignesti profesia, mama, pe el
-nu poate copia


Paul e genul de pusti zapacit, cu idei fixe, simtul "omorului" foarte dezvoltat(prea dezvoltat) si party animal.(in a good way)
Descurcaret, viclean( in termenii vostrii= "smecher"), a very good dude that will always come to your party, drink your bear, and have a good time with.
Nu stiu cati ati observat, dar a cam trecut perioada tachinarii cu "Zalau Tv". Eu il apreciez pentru entuziasmul si pasiunea cu care lucreaza si nu in ultimul rand increderea in sine. E greu sa te imparti intre scoala, munca si viata personala. Desi majoritatea eram rautaciosi in privinta cu noile lui "pasiuni", ne-a demonstrat ca nu e doar o joaca. Prin urmare, are stabilita o prioritate si o idee fixa pe care isi cladeste cariera si viitorul. Acum lucreaza pentru PRima TV! Go for it!
Ps: La primul salariu dai un party!



8) Guset Adrian "La toti va vine randul!" (din fericire numai cativa au trecut prin aceasta experienta)





Actor preferat: Robert De Niro

Muzica: House (cred ca si ceva oldies, but I'm not sure)

Talente:- tachinarea
-exercitiile din incheietura
-fotbalul

Persoana pe care o iubeste cel mai mult: -mama(nu a mea!)

Cobaiul personal din cls IX-a:- Razvan

Cea mai mare realizare din ultimii ani:- se intelege bine cu Ioana( dar nu fortati coarda)


Punct forte:- inteligenta
- cunostintele generale

In fiecare clasa exista un Bad Boy, sau un caz mai greu de abordat.
Parerea mea e ca totul a avut legatura cu integrarea si sudarea noastra ca si clasa si legaturile dintre colegi.
Cand zici "Guset" parca zici " King of the jungle" or something like that I mean, come onnnnnnnnnnnn!!! Cine nu-l cunoaste pe GUSET? Ma duc pe strada, ma intalnesc cu o prietena care la randul ei imi face cunostinta cu un prieten. Din vorba in vorba se ajunge si la intrebarea: "La ce liceu esti?" Dupa ce raspund, urmeaza si inevitabila intrebare: "Il cunosti pe unu' Guset?"
Vin bobocii la liceu, mai am cate o cunostinta si ma intreaba omul despre regulile scolii, profesori etc. Cand ajungem la "profil", urmeaza iar o intrebare: "Esti in clasa cu Guset?" I mean, WTF!!!!!!!!!???? De ce nu ma intreaba: "Esti in clasa cu Man?" (pardon, asta am mai fost intrebata) Rectific: "Esti in clasa cu Sebastian?" Too boring, huh? Genul de intrebare nu exista! Tot timpul aud "Guset, Guset, Guset"! Pana si prietenul meu il cunoaste pe GUSET! Intr-o zi mi-a depanat pana si amintiri despre ce faceau ei cand erau mici. Cata fericire pe capul meu, nu? In curand, o sa se inventeze o moda, un trend pe nume:"Guset"!
Oare de ce cand intra directoarea in clasa nu intreaba niciodata de Ancuta, Claudia, Florica? Pentru ca e evident! Numele "Guset" e prea irezistibil!
Dar sa trecem de misterele si efectul "Guset"( care s-ar vinde mult mai bine decat "Axe Effect").
Cum poti sa nu-l iubesti pe pruncul asta? Cand sta in banca linistit, parca e un copil nevonovat, elevul model. Nu te streseaza( nu pe toata lumea), doar cand ii se pune pata pe ceva sau prinde o barfa care o dezvolta si o inmulteste cu 100 pentru a prinde mai bine efectul. Si prinde! Odata zisa gluma, rasul de privighetoare il tradeaza pe Sebastian.
Pe care ii iubeste mai mult ii mai alinta cu cate-o palma, ( de aici ar trebui sa tragem invataturi: Nu toti isi manifesta afectiunea la fel! Asta nu inseamna ca nu te iubeste!)
Adrian e un tip vanat de tipe din aproape toate categoriile, printre care si tipele din clasa. Numele victimelor nu se dezvaluie pentru a nu isca o paruiala (asa ca intre fete). De cate ori am auzit "Ce bunoc e Guset", "Ce fund sexy are Guset", "Ce bine saruta Guset" etc. Da, da...vezi scumpul meu Adrian, ar trebui sa negociem sa facem o afacere din toata chestia asta. Hm, nu face fata aia pentru ca nu ai ramas atat de surprins precum pari.
Desi si-a format aceasta imagine, are si o doza de timiditate. Hehe, am dreptate sau nu? Normal! Nu-mi scapa nimic!
Ma bucur ca am inceput sa-ti cunosc latura mai soft, fara masca de "dur".
Esti o persoana sensibila si iubareata. Iti place afectiunea, iti place sa ti se vorbeasca ca si unui egal si sa fi respectat! Tuturor ne place asta, doar ca mai lasa putin din "duritate", relaxeaza-te pentru ca in jurul tau nu sunt tot timpul oameni rai. Sunt si prieteni, trebuie doar sa-i deosebesti! Esti o persoana cu un caracter deosebit, nu-l ingropa!
Nu in ultimul rand, vreau sa-mi cer scuze pentru problema cu politia de anii trecuti. Probabil nu am procedat in cel mai corect mod, am vazut doar o parte a problemei.
Astea fiind zise sau scrise, inchei cu o concluzie: " Cine zice ca o palma te face respectat...are dreptate!"(joking)




9) Hossu Manuela "No'...Extraordinar!"







Persoanele dragi ii zic: PApu(papusica)

Motto: "Gramada cere varf!"

Viziune asupra rasei masculine: "Toti barbatii sunt niste porci!"

Nu va uita niciodata:
 Dieselul (include: plete, fum de tigara, intuneric, muzica, betivul din spatele ei etc.)
 excursia de la Remeti
 prima iubire
 majoratul
 tampitul ala de balon care i l-am spart
 seara de la mine si de la Paula
 semnificatia ciocolatei "Kinder Bueno"
 sa Nu se mai tunda la tipa care si-a "batut joc de parul ei"
 sa isi sune mamica si sora
 ....."Brrrrr-ul" meu


O dai pe spate daca:
 ii cumperi o mascota uriasa cu Tweety
 te bagi in ea
 esti cat mai spontan
 iti merge gura, atat pt tine cat si pt ea
 ii demonstrezi cu gesturi simple ca o iubesti
Daca esti nervos pe ea, o crezi capra, proasta, fitoasa, increzuta, fara bun simt etc., ar trebui sa stii un lucru: I SE RUPE DE CE CREZI!

Poate fi:
 cea mai buna prietena a ta
 dulce si blanda
 sensibila
 ranita
 foarte rautacioasa
 exagerat de enervanta
 indiferenta
 copil
 rasfatata
 persoana care ti-o doresti alaturi
 complexa
Nu o sa-ti zica niciodata:  prima ca te iubeste
 ca a plans din cauza ta
 ca o doare
 ca motivul pentru care te-a parasit este simplu: Esti Prost!
 "Hai sa facem sex!"
 pana unde ii merge imaginatia(dirty one)
 ca ii place rockul
 ca se gandeste la altul
 ca saruti like shit
 ca iti miroase gura

Cu parul frumos aranjat,blugi, o camasuta, paltonasul negru, geanta mare intr-o mana si tocuri inalte, isi face aparitia la si 5 minute, PApu.
Fosta cretulina a clasei. Cred ca odata cu parul drept, am inceput sa o indragesc si eu. Nu ca ar conta felul in care are parul, dar probabil odata cu schimbarea parului s-a mai schimbat si ea. O prietena noua(Bia), e mai harnicuta, chiar nu musca daca stai de vorba cu ea si rar nu o vezi la scoala( ce ironie a sortii).
Gosh, nu cred ca vrei sa stii cum te percepeam in primii ani de scoala. Uite ca am ajuns sa te cunosc si am descoperit o mica comoara. Manu, pe langa exterior sa stii ca ai un interior, de care am ramas placut surprinsa. Ai o caldura specifica care o emani cu grija si cand nu te simti incoltita. Nu toti au simtit aceasta caldura, pentru ca nu dai la toata lumea ocazia.
O sa duc lipsa colegei sacaitoare din spatele meu, care ma tot inteapa sau imi zice sa dau muzica mai incet. Colega de suferinta la geografie, colega cu biletelele, dar si prietena care poate am inceput sa o apreciez prea tarziu.
Sper sa mai avem ocazia sa mancam o supa extra-condimentata si sa vorbim despre multe care din pacate au ramas....marunte si pierdute. Ai grija de tine!


10) Huluban Teodora "Bine-i si ase'..."








Porecla: nu are(cel putin nu in clasa)

O enerveaza: -Seby
-numele Teodora( prefera Dora)
- unele "fite" din clasa


Elemente comune: scumpii si "inteligentii" versori "Prodan"

Te face la :- geografie
- rezolvarea unor situatii ciudate( ciudate rau!)
- comentarii seci si de efect


PE Teo(Dora) o cunosc cu vreo 3 ani inainte de a intra la liceu. Nu m-am gandit niciodata ca o fim la acelasi liceu, ce sa mai zic de clasa...
In clasa a 9-a nu te "inghiteam deloc"! ( dar sa evitam termenii de canibalism, desi cred ca "Senzatia" era reciproca)
Cred ca toate conflictele au pornit de la...? De la ce?:)) Habar nu am! Bineinteles ca erau conflicte "interioare"! Thanks God ca nu s-au manifestat intr-un mod foarte vizibil pentru ca cine stie ce obiecte greu de identificat zburau prin clasa.
Am inceput putin greu sa scriu randurile astea pentru ca nu stiam exact ce sa scriu. Nu stiam ce iti place, ce te reprezinta , ce prieteni ai etc. ( inafara de lucrurile generale care le stim aproape toti din clasa...plus cateva mici detalii)
In urma unor sondaje care le-am facut cu scopul de a strange o umila informatie care ar fi putut imbogati cu un rand sau doua acest articol, tot ce am auzit au fost regrete. In legatura cu ce? In legatura cu faptul ca exista intre noi si tine o bariera si nu am reusit sa te cunoastem. Nu zic ca tu esti de vina, probabil si noi deoarece nu stiu daca ne-am straduit destul sa legam o prietenie sau sa formam si altfel de legaturi. Stiu mai multe de Pop decat stiu de tine! Sa nu uit sa precizez ca ea este doar din clasa a 10-a cu noi. Dar nu-i stres! Nu sunt singura care stie mai multe despre ea. We all do...Even you! Eu ma bucur ca mi-ai fost colega acesti ani, desi la inceput nu eram foarte incantata. Esti o particica din clasa care ajuta la completarea colectivului. Oricare dintre noi am lipsi, nu ar mai fi la fel. S-ar rupe ceva.
Banuiesc ca mai departe o sa urmezi facultatea de geografie. Noi cu siguranta o sa ne mai intalnim sau o sa mai auzim una de cealalta. Iti urez multa bafta in viata si tarie de caracter in situatiile dificile! Sa lupti pentru ceva mai bun, pentru ca poti si viitorul iti face cu ochiul. (metaforic vorbind!)



11) Iosif Claudia "Ce urat ii!!!!!!!" ( stai linistita Clau, secretul tau este in siguranta si promit ca este ultima data cand te tachinez cu asta)





"Claudia ai un servetel?" Aceasta este una dintre intrebarile foarte frecvente care ii incanta capacitatea auditiva colegei mele. Tu esti FETITA CU SERVETELELE! Bine, nu o sa mai adaug si pixurile, caietele si mancarea pe care o daruiesti "noua celor lihniti dupa o zi de munca". Daca ramaneai cu Nicoras in banca, erai Claudia la puterea 2! Acum esti doar "Fetita cu servetelele." Bine, recunosc...si prietena lui Deea, colega ei de banca, prietena lui Flavius, colega noastra, prietena mea(well, in a way or other...) , te pot include in categoria "wise kids" a clasei and so on. ( pe lista cu "wise kids" este loc, stai linistita)

Stii care e partea mai aiurea? Ca nu are cine se certa cu tine! Oricine ar striga la tine, ar avea nervi...degeaba. Tu stai in banca, calma si cu

o privire confuza. Gandeste-te cum se simt "atacatorii" dupa 10 minute de monolog. :))

Imi place felul tau de a fi. Imi place ca esti modesta si te apreciez pentru sinceritate si curajul de a urma drumul pe care l-ai ales. Eu inca plutesc in nesiguranta si caut raspunsuri. Cateodata tanjesc dupa linistea ta sufleteasca si privirea aia care imi da impresia ca esti vesnic fericita si implinita.

Nu stiu ce sa-ti urez pentru viitor... PRobabil o viata linistita in continuare si puterea de a sadi in sufletul altora ceea ce incerci sa cladesti in tine.





12) Jeler Alexandra- Andrada (Eu? Da...eu!)



Ma simt ciudat acum ca am ajuns la mine. Tot ce pot face este sa las loc liber, dar nu inainte de a preciza: SI EU FAC PARTE DIN 12 F, DA?!












13) MAn Ioana "Vezi ca ma dau la tine"





Doamnelor, domnisorelor, domnilor, bisexualilor si negrilor, pregatiti-va de intrarea extraordinara a irecuperabilei,inegalabilei, vestitei si nelipsitei: IOANA MAN!(se aude un ropot furtunos de aplauze) Inalta, cu un zambet frumos, tocuri inalte si blugi stramti, paseste usor distrata printre multime. Pune ochii pe un tip inalt, bine facut si stilat. Din dorinta de comunicare( ceva obisnuit), lasa farmecele deoparte si TINTA spre el! Ops...too bad darling, imaginatia mea ti-a pus o piedica. Atrasa "spiritual" de noul experiment, uiti total de cablurile aparaturilor care sunt peste tot, iar tocul pantofilor tai se contopeste cu unul din preajma. Aici intalnim RELATIA-EFECT: BUFFF!( din pacate in cazaturi nu ai stil) Who does? DAr STOP! Destul cu imaginatia haotica!

DEnumiri exhaustive: ( avand in vedere ca pentru mine este suficient substantivul propriu, feminin, singular: "Man" pentru a te defini, am plecat spre o alta sursa, in scopul de a afla asa ceva) Am aflat ca esti o persoana complexa. Nu ai o singura denumire ci: "in tot felul ii zicem"( asta a fost pentru a cita)

Orientari sexuale: i don't mind( fara preferinte)

Best friend: Aici trebuie sa parcurg o lista. O sa dau doar cateva exemple. La inceput a fost Bianca( bine, stiu ca la inceput a fost LUMINA dar aici nu vorbim de chestii religioase sau stiintifice)So:
1-Bianca(roscata)
2- Jesus( Cristi, chelul)
3- Cristina( yeap, Gal)
4- Gaby( dracusorul)
Primele 2 relatii de prietenie au denaturat in altfel de relatii, Cristina( a ramas la stadiul de colega si "tipa care vrea tigari") iar Gaby este momentan la stadiul de prieten. We'll see...mai este pana la sfarsitul scolii...

Ii place:- sexul
- sa fumeze
-senzatiile tari
- a little weed(just for fun)
- bad guys
- girls
-ciocolata
- profu de Economie
-Pink, Marilyn Manson
- sa flirteze cu toata lumea
-sa danseze

Vrea, dar....: - sa evite toate conflictele cu: Guset, diriga,parintii
- sa scape de starile de depresie
- sa inteleaga cum sta treaba
- sa fie mai fidela
- sa iubeasca/ sa fie iubita


Tocmai mi-am amintit o faza tare. O colega te-a intrebat daca "Ai doi de 5? ( se referea la fise: money) Raspunsul: "LA ce?"
Se mai intampla sa intelegem gresit, nu? I know, i know...

Ce imi place la tine:- nu barfesti
- daca are cineva nevoie de ajutor, il oferi
- ai momente de sinceritate ( sinceritate socanta uneori:))
- you don't give a fuck about what people say about you
- esti CAPRICORN( like me)
- esti o persoana creativa, cu imaginatie( pacat ca o folosesti prea rar)

Cuvinte/propozitii extrem de utilizate: NU!( nu mi-am facut tema, nu am adus..nu am facut, nu vrea, nu iti dau...etc)
- DAHHHHHH! (in sensul:" In sfarsit te-ai prins!")
- "Esti prost SEby?"( don't worry, majoritatea foloseste aceasta fraza, insa raspunsul ramane un mister)
- "Mno extraordinar!"
-" Pot sa te pup?"
-" Imi dai o tigara?"

Stiu ca e o reactie tampita, dar de fiecare data cand iti zice cineva numele, sau e vorba despre tine, clasa izbucneste in ras. You should ask yourself why...(jumatate din obisnuinta, cativa urmeaza exemplul, vreo 2 habar nu au de ce rad, dar restul?)





Sa trecem la partea mai serioasa. Ioana tu esti o persoana foare ok. In ce sens? Se poate vorbi orice cu tine, ai un suflet bun, iti pasa de cei din jur, vrei sa ajuti etc. Dar, stau sa ma intreb: Atunci de ce ***** te porti si faci unele lucruri care nu sunt demne de tine? Nu ar trebui sa te miri de o anumita imagine pe care TU SINGURA TI-AI FORMAT-O! Ai putea avea zeci de baieti la picioarele tale, ( nu ma refer la de astia care stau sub limita rasei umane)nu esti proasta, ai multe calitati dar tu le umbresti cu nepasare, sau le folosesti cu alte scopuri. Mie personal imi esti draga si cred ca te cunosc putin, avand in vedere ca am mai avut unele discutii. Stiu ca te-ai schimbat in ultima vreme, dar mai este de lucrat. Ar trebui sa ai mai multa incredere in tine, pentru ca poti. And you know what? Stiu ca esti trista, desi uneori incerci sa ascunzi acest lucru. Dar nu incera sa iti alungi singuratatea si aceasta stare facand unele lucruri. SExul, combinatiile de o noapte sau alte lucruri de genul nu iti aduc o viata foarte sanatoasa, echilibrata si in orice caz nu sunt o cale de refugiu. Uneori ai intentii bune, dar se ajunge la acelasi lucru. Capul sus si trage odata linie, ordoneaz-ti putin viata, stabileste-ti prioritatile si cladeste-ti si tu un vis, sa ai pentru ce sa lupti! Come on....Orice e posibil atat timp cat lupti si vrei cu adevarat! Nu ceilalti trebuie sa fie mandri de tine, ci tu! ESti?







14) MArianciuc Sebastian "Ce naspa am fost, asei?"(o zice ca si cum ar fi mandru de el, dupa care urmeaza rasul de privighetoare)






Sebastian... Ce scumpic si inocent pare cand il vezi in banca, intr-un moment de meditatie, cu ochii mari si putin confuz. Tot ce lipseste este o vioara pe fundal, o lacrima si am ramane toti impresionati, suflandu-ne amaraciunea in batistele lui Claudia. Cu siguranta NU! Sebastian este sursa "CANCAN"( denumire de la Cristina). Stie toate noutatile din clasa. Care cu cine umbla, cine si-a schimbat chilotii, care a mai ramas insarcinata, in ce data ii vine ciclul la Ioana si Cristina, pe unde s-a mai angajat fostul prieten a lui Luciana, cate ore sta la serviciu "Sica", cati prieteni a avut Paula, ce peripetii a mai facut Razvan, unde are de filmat Paul, cine a mai picat in cap, cati cosi ii scoate Stefy la Dodo, cazul disparitiei lui Elo, ce oi i-au mai murit la Aghy, ce perle a mai scos Ioana and so on. As putea scrie doua pagini( pe putin, fara exagerare).
Cauta sa fie in relatii bune cu toata lumea din clasa, strange cat mai multe informatii indiscrete, iar cand are sansa profita de un moment de glorie, facandu-l de rahat pe unul dintre noi de fata cu toata lumea. ( asa ca intre prieteni) Acum probabil rade si se simte bine cand citeste ce am scris. Stiti voi sentimentul ala de mandrie care il au copiii cand fac pentru prima data "Caca" pe olita. Dar ce sa facem? E de-al nostru. Vrem nu vrem, o sa-i ducem lipsa.
Ce sa mai zic de fixatiile exagerate pe care le are. Daca stie ca iti place ceva anume, sau ai facut ceva care lui ii se pare mai ciudat, inmulteste cu 100, mai mesteca odata informatia si ti-o baga pe gat de fiecare data cand cel mai mic sau insignificant lucru are legatura cu porcaria respectiva.
Acum, unde intervine problema? Repetandu-le de atatea ori, devine el obsedat de lucrurile respective. Cateva dintre ele: JEw, Hitler, Sica, Marian, Hobbit, Man, Danucu', Lidiu, si inca un sir de lucruri scarboase care nu prea am chef sa le mentionez.


Iubeste:- pe Pop( cred ca am observat cu toti "pasiunea" lor ascunsa)
-pe mine( hihi)
- pe prietenul lui incult de la tara
- pe mamicuta lui
-"CAINII" (ham ham SEBI! TE MANANCA!!!!)

Ce stim cu totii de Sebi:- e pupin(cu..ist)
-are reactii ciudate cand se enerveaza
-da bine din papagal
- e copilut
- are nevoie de o prietena
- umbla in grupuletul minune: el, Razvan( si restul sunt optionali)

Sebi o sa devina AVOCAT! Halal dreptate...Totusi, eu zic ca o sa fie unul bun, deoarece se pricepe la procurarea informatiilor. Cred ca s-a nascut pentru asa ceva. He's the one!!!!! He's our future!( de aceea evit sa aprind televizorul)
Sebi, Sebi, o sa-mi fie dor de tine! Zapacitule!


15) MArtin Paula "No, nu te uita iara ase'!"







First love: Vlad

Childhood's secret love: Liviu

Now that was the past. The present: Dan

Best Ex Friend: Cosmina

Colegi de banca:
IX- Paul, Dodo, Sebi
X- Eu, Hilda, Diana
XI- Eu(some weeks), Alexandra P.( until the end)
XII- Sanda Sandor


Prieteni comuni:- Wenty

Placeri "nevinovate" din trecut: twins ( we both know)

Ii place:-romantismul
-sa iubeasca si sa fie iubita
- sa fie protejata
- sa ii se dea dreptate
- sa comenteze
-sa faca din tantar...bungoi
-sandwishul din corpul C
- sa tina strans de "Ce-i apartine"
- vinul
- bebelusii


Uf...greu. Am ajuns si la tine pana la urma. Imi este greu sa scriu, chiar foarte greu si nici nu stiu cum ar trebui sa ma exprim, ce ar trebui sa zic, cu ce sa incep, ce simt sau ce am simtit. ( nu e o declaratie de dragoste, nu te speria)
Imi este mai dificil sa scriu pentru ca tu ai reprezentat ceva mai mult decat o colega pentru mine. Am trait alaturi de tine momente frumoase, am impartasit iubire, entuziasm, emotii,secrete, dar si momente mai putin frumoase, care au fost patate cu egoism, ipocrizie, rautate si indiferenta.
Ai avut multe prietene la “candidatura”, cate au ramas din toate? Poti sa-ti faci prieteni usor, mai greu este sa-I pastrezi. Tot timpul, dintr-un grup de prieteni, unul o sa se dedice prieteniei mai mult, pentru o persoana o sa fie ceva special, o sa insemne mai mult decat aparentele, o sa puna prietenia mai presus de multe alte lucruri care erau inainte prioritare. Dar cand acest sentiment nu este la aceeasi intensitate pentru fiecare, se pierde. Ceva se rupe si doare foarte tare; doare pentru ca o bucatica din tine a fost si in mine.
Entuziasmul copilaresc care ne lumina chipul cand vorbeam despre iubire, vise, planuri si realizari, imi inunda acum mintea: semnele personalizate care le inscriptionam peste tot in scoala si care aveau semnificatie doar pentru noi. Tocmai am vrut sa dau exemplu contractul de prietenie, dar m-am oprit din scris si m-am dus sa-l caut in bilbioteca. Am cautat Biblia si l-am gasit acolo. Mi-au dat lacrimile…Oare a fost totul doar o copilarie?





Nu sunt foarte clare pozele.

Uite o particica din contract:
-Vom avea incredere una in cealalta
-Vom pastra secretele cu orice chip
-Ne com asculta una pe cealalta
-Ne vom bucura una pentru cealalta


Are semnaturile noastre, inimioare, “simbolurile” ( obsesiile noastre trecatoare cu V,S,G)

“Daca una dintre noi incalca vreun punct al contractului, atunci este obligata sa-si ceara imediat scuze. Partea vatamata are la randu-I obligatia sa-I dea vinovatei o a doua sansa sa remedieze situatia. Daca una dintre noi incalca normele acestui contract de mai multe ori, cealalta are dreptul sa puna capat relatiei de prietenie. Dar nici una dintre noi nu isi doreste sa puna prietenia in cui.”

Oare? Din cls a 10-a pastrez bucatica asta de foaie. Tin minte ca mi-ai zis anul trecut ca ai gasit-o in Biblie( eu nu stiam exact unde am pus-o) si uite ca in aceasta seara am gasit-o si eu fix acolo. Prima data dupa 2 ani cand pun mana pe ea. Tocmai am vazut ca are si buze imprimate)) Probabil sunt ale tale, iar pe contractul tau, ale mele. Who knows?

Iti amintesti de faza cu carnetul, ruptul florilor rosii de la etajul 1( sa le punem in par), primele poze pe telefonul tau nokia( dupa aceea telefonul imprumutat de la Wenty), "sedinta foto" cu tigancile, pozele din cimitir si de la gunoi( mai bine nu scriam asta), faza cu "aprinderea de plamani" care o stii numai tu, aurolacii de la Sala Sporturilor( cand faceam jogging), catedrala noastra de suflet, prima noastra impartasire de Pasti, cercelusii cu smiley, zilele scolii( Daca plec, hai, vii cu mine?); petrecerea retro din LA strada, dupa care Hollywood(a fost oribil); cand rupeam trandafirii de la Biserica ungureasca si ii duceam la catedrala :)), conspiratiile cu carnetul de elev si multe multe altele.

*Datorita tie am cunoscut o persoana foarte importanta pentru mine.
* You were my first best friend
* Cu ajutorul tau am trecut si peste perioada aceea urata. (stii tu care)
* Datorita tie am majoritatea firelor albe din par
* Datorita tie o sa iau nota mare la lucrarea de la geografie( si a lui Dodo)
* Cu mine ai jucat prima piesa de teatru ( era ceva cu struguri sau banana? )

I will never forget you! And by the way....stiu ca vrei sa dai la tehnica dentara; sper ca am reducere!


16) Mayor Andreea "Stiti ce? Mai puneti-va de mancare!"




Dupa "mustrarea" de mai sus, urmeaza comentariul lui Dodo: "Ce esti asa de rea, fata?" ( with EVIL LOOK)


Porecla: Vulpita

Bautura preferata: Apa

Mancarea preferata: Iaurtul

Locul de odihna: banca a 3-a pe stanga, randul din mijloc

Colega de banca: Claudia

Elemente comune: primul 5 in cls a IX-a (la romana), pe acelasi motiv: Absenta(nemotivata)

Hobby: gimnastica

Ar vrea: sa aiba o chitara si sa stie canta

Neuroni consumati de-a lungul timpului de catre: -Mine

- Seby

-Razvan

Porecla de "vulpita" ii vine de la Sebastian. Cum? Simplu! A gasit ( mai bine zis si-a bagat nasul) in telefonul lui Deea un mesaj, in care era alintata de catre un autor necunoscut( din popor): "vulpita". Cum suntem deja obisnuiti, Sebastian CIP CIRIP prin clasa. Vorba aia: nu in fiecare zi pica malaiul. ( vorba vine: SEby malai viseaza) SEby= privighetoare => Seby= pasare=> Pasarea malai viseaza => Seby malai viseaza

Avand in vedere ca face naveta, replica cea mai utilizata dimineata este: "Buna ziua, pot sa intru?" Lucru apreciat, pentru ca unii intra fara sa se deranjeze a-si misca maxilarul in timpul parcurgerii obisnuitului drum de la usa pana la banca.

Carti preferate: Biblia ( think so)

Andreea face si munca de voluntariat. Ajuta copiii mici, ii invata o multime de lucruri, merge in misiune in locuri mai putin vizitate si cunoscute, aduce o raza de lumina pentru cei de acolo si daruieste un zambet cald si o pilda pretioasa. De mult timp mi-am dorit sa merg si eu, dar se pare ca nu se poate, pentru ca nu apartin religiei respective. Ce ciudat nu? Nu mi se pare corect, deoarece nu ar trebui sa ti se puna o anumita eticheta, in functie de religie. De cand nu e voie sa ajuti o persoana, decat daca mergi la aceeasi Biserica? Dar sa nu intru iar in "opinii si observatii " personale. Oricum, daca vreodata o sa se treaca peste aceasta selectie si o sa fie un loc liber, sa ma anunti.

Best Friend: Claudia

Nu o sa uit de primele ore de chitara. Putina teorie, m-a ajutat mult in continuare si m-a determinat sa caut mai multe informatii. Nu o sa uit nici cand am fost la Biserica impreuna, apreciez ca m-ai chemat. M-am simtit bine acolo, insa eu nu am simtit "chemarea" respectiva. Pentru mine nu conteaza religia, ci felul in care ma simt intr-un anumit loc si lucrurile care le invat. Uite, de exemplu sunt ortodoxa in acte, dar nu in suflet. In suflet exista o singura religie pentru fiecare: Dumnezeu= iubire, liniste, pace. Mai am de cautat anumite stari...


Ce mai stiu despre tine?

*iti place moda
* sa zambesti
*sa ajuti
* sa iei note mari
* cand prin clasa zboara vorbe urate, iti ciulesti urechile si te simti stingherita
* iti place sa citesti
* esti o fata cuminte si CU MINTE
* iti pare oarecum rau ca nu ai continuat sa faci gimnastica
* ai vrea ca tatal tau sa te inteleaga mai bine
* iti plac fotografiile
* iti plac copiii

Wish you good luck and I hope that you'll learn to play guitar in the future!




17)Mizgai Roxana- Stefania "Au!!! Esti prost Dodo?"





Identificare: -dupa vanataile de pe mana


Vinovatul fara "vina":- Dodo


Materia preferata:- geografia(culmea)


Top secret( not anymore):- cls a-IX-a media 5 la desen ( nu e amuzant! nu cu asa profesoara!)


Culcusul si l-a facut in ultima banca, randul din mijloc.


Colegi de banca: Dodo si George

Single/Married?: - between

Ultima amenintare eliminata: - Cristina



Ii place: -Scufita Rosie( nu cartea ci inghetata)
- sa citeasca
- sa picteze(doar la ora si doar daca are schita deja facuta)
- petrecerile ( "Si-asa imi vine cateodata, dorule!")
- sa manance
- Kent( Atentie! A nu se confunda cu filosoful "Kant")
- sa mearga la shopping( mai incet! Stii tu....Criza!)


S-a specializat in:- tratarea acneei de pe pielea faciala a colegului de banca
- pensat
- "sistemul" nou si performant de aranjare a parului: Degete prin par. Functioneaza foarte usor: Se introduc degetele in par, se scutura usor si se lasa suvitele sa cada usor pe spate. De mentionat: Zambetul obligatoriu, sau rotirea dupa deget a unei suvite de par!



Peripetii: - Busteni, "jogging" dupa tren, no fuckin' money, conserve pana-ti vine acru, Dodo hai-hui, no "smoke"

Sportul preferat: - de obicei sportul extrem "pumn, palma, unghii- pumn, palma, picior" (depinde de combinatie)


Roxana Mizgai...inca o personalitate greu de tinut in frau, care coloreaza clasa. Stii cum o sa ramai in mintea mea? In ultima banca citind , cu capul rezemat de o mana , iar cu celalalt rasucind ETERNA suvita de par! Fetita care era aproape tot timpul singura acasa( sau ma rog...asa pretindeai:))) , copilul carcotas care se amuza de mesajele amoroase de pe telefoanele parintilor, copilul inocent mustrat si plangacios de la ora de romana, adolescenta indragostita, prietena draga a lui Dodo( dar si sacul de box), colega care o respectam cu totii si care sopteste la lucrari( de copiat toata lumea copiaza), domnisoara eleganta in societate, pretentioasa si incapatanata.

Intr-o zi am iesit dupa ore: eu, Dodo, tu, Cristina si Ioana. Erai pe tocuri si aveai o geaca de piele ( stii ca la Dodo nu-i mai stateau ochii in cap) si aveai un stil tare ciudat de-a umbla. BLAJ te-a intrebat; "Tu, de ce mergi asa pe tocuri?" Iar tu, simplu si natural i-ai raspuns: Ca ma enerveaza mami! ( tocmai ai fost terminata de vorbit cu ea la telefon) Bun motiv!:))
A...am fost la acelasi camin si in aceeasi grupa. Habar nu am cum erai atunci, dar stiu cum esti acum: o persoana minunata!
Sper sa ramai asa, sa fi perfectionista in continuare si chiar daca o sa lucrezi in domeniul politiei sa nu-ti vinzi caracterul!


18) Muresan Ioana "Ne cerem acasa?"


Zodie: Scorpion
You can call her: Mury
Job: Hotline
Ex-boyfriends:(that we know)
-Otto ( nu Von Bismarck)

Vicii: fumatul (nu foarte des, in general la nervi sau la o cafeluta)
*ungurii( si nu! Nu sunt rasista!)
*solarul

Usually accessories:*big round earings
*bracelets


Ii place:-sa-si spele parul foarte des( o enerveaza cand nu are volum)
*sa se uite la Miami Ink
*Ami James
*sa danseze
*inafara de "bubuiala" music, Guns'n'roses :"Don't cry" & "November rain"( asta da progres! Bravo!)
* sa-si etaleze "bunurile personale"
*La Strada

How can you make the difference between her and the rest?Very easy: by the way she walks!

Muri, Muri...daca ca nu o cunosti zici ca e genul de fata fitoasa, materialista,si cu un nasul pe sus.( nu foarte sus deoarece exista riscul unui contact violent al nasului cu tavanul) Stilul tau din clasa a Ix-a este nemuritor. Interesant ca toata lumea isi aduce aminte de tine( cand am avut examenul pt clasa de intensiv)! Si acum nu o sa repet si n-o sa zic "De ce nu ne aducem aminte de ....?"( never mind)
Blugi "tri sferturi"(gen sport), tocuri, machiata strident si un maieu. Asta da! Tin minte ca ai avut si parte de "comentarii" cand ai intrat la examen. Varlan nu te-a scapat nici ea din ochi, precum nici fosta diriga.
Primul meu gand: "Doamne, presimt ca o sa fie un an lung daca picam in aceeasi clasa..." (a fost:))) Glumesc, normal! Sau nu? ( te tachinez)
Acum esti stabila!( adica ai renuntat la tocuri, nu sunt foare comode si nu-ti dau stabilitate) Gata cu machiajul strident( fara verde, alabastru, galben, roz...etc) ci un look natural. Inca odata Bravo!
Pasarelele vorbesc ca ai fi venit la acest liceu pentru a nu "rupe" legatura de prietenie cu Diana Pacurar. Oricum, ai facut o alegere buna! Eu nu as schimba nimic din "componenta clasei". Conflicte intre noi nu au fost multe.(Decat odata in urma cu un an si ceva. Cauza nu o mai retin.) Acuma trecem cu vederea comentariile rautacioase, ochii dati peste cap sau mutritele "intamplatoare" pentru ca nu acestea o sa fie lucrurile care o sa ramana in sufletul nostru dupa ce ne despartim. Nu conteaza faptul ca am avut probleme cu matematica, ca am intarziat la ore, ca am mai avut crize de personalitate sau faptul ca am udat bancile dupa ce primeam lucrarile. Peste 10 ani o sa uitam. Astea sunt mici "mofturi" prin care trecem cu totii. Conteaza relatia formata in ultimii ani, respectul si faptul ca mi-ai fost colega. Ma indoiesc ca la facultate o sa aud "Ale, nu mergi sa ne ceri de la germana?", sau "Ale, imi dai telefonul sa ascult "November rain?". Imi pare rau ca nu am venit la majoratul tau, desi am fost invitata. Sunt convinsa ca am pierdut toata distractia.Tin minte ce entuziasmata erai inainte si planurile care ti le faceai.
O sa recuperam la sfarsit de an, la banchet!

19) Pacurar Diana "Ma scuza-ti ca am intarziat...a fost trafic!"



Tino-Nino, Pacurar intr-o masina
Merge catre Moll, ca-s reduceri de sezon.
Pe strada-i aglomeratie, dar Didi face abstractie
Si intra-n depasire, uitand de nesimtire.
Toate roz si bune, pana norocu' ii apune:
La margine de sosea sta nenea "Stai asa".
Cu un pix de second-hand noteaza in caiet:



Nume: Diutza
Prenume: Albinutza (ZzzZzz)
Data nasterii: 14 Aprilie 1990( scz de greseala)
Profesie(viitoare):"psih-oloaga"
Calitati:- sensibila, altruista, optimista
Triunghiul(bermudelor): Hilda-Diana-Muri
Nu se satura:- de ciorba de burta
Obsedata:- de curatenie
Rade in continuare: -cand e beata
Aptitudini culinare: pizza
Frica de:- gandaci
- paianjeni
Amintire cu "fluturasi": Tudor Baptan

(to be continued)


20) Pojar Adrian "Ghiocelul tau cum arata?"



Avand in vedere ca azi e ziua ta de nastere, (29.04) ai o mica dedicatie din partea mea si "privilegiul" de a fi urmatorul pe "lista neagra"( inainte de Pacurar) .



Dar acum sa-ti fac introducerea, ca asa e frumos!

(Muzica din filmele cu SUPER EROI)Hey Dj! Put the record on!

In a school ravaged by "flu-flu" philosophies, in a building full of miysterious and strange people,only one man has the courage, only one student has the power to change a destiny! Only ONE can be able to offer our Latin Teacher a ....Dildo? Yes! He's the one who understands her pain, he's the HEALER! Please welcome to Adriannnn POJAAAAAAAAARRRR!!!!!


Short name: Pojy; Adi (dupa preferinta)
He belongs to: no one?(no, no...he's not an orphan!!!)
Style: Retro
Type of gay:(OOOPSSSS!!!) I mean GUY!( sometimes I hate english :-" )
  • intelligent

  • ironic

  • with a kind of "political judgment" in his blood

  • realistic

You can play with his nerves if: - you're talking about love, stomach butterflies, nails, lipstick, girly stuff and "shitty things about love"

He's motto: " I'm right even if I'm not, ok?So shut up!"


A very good friend: Hilda ( are those butterflies "shitty" now?)


Sinners club:

  • Guset (The Punch Finger)

  • Banut (Jimmy Clown)

  • Gorgan (Camera Boy)

  • Marianciuc (Birdy News)

  • And you, ofcurse! (Aiiiii'World)=>in traducere populara: "Aiiii' Lome')=>"Lome" inseamna "Lume"

He's "favourite" class hours:

  • Geography

  • Universal Literature

  • Latin

  • ah, almost forgot about Math

Music: Eric Clapton, Frank Sinatra, Robbie Williams, Leonard Cohen, Led Zeppelin and so on...Thanks for saving the pollution!

Happy as a child when:

  • he learned the beginning sounds of Metallica's song "Nothing else matters"


Extra informations:

  • winner of the Prom in the 9th grade

  • smoker
    he can drive( we all do...depends where?)

    Favoritul lui Rat, rabdatoarea companie a lui David la ora de engleza, colegul de banca a lui Guset,persoana care foloseste cel mai des din clasa sensul propriu al cuvantului "cretin", singura persoana care apreciaza si asculta muzica de calitate: exact, el este: Guset! :)) Iar o gluma proasta, stiuuuu!!! Dar asa de bine e sa tastezi numele ala. Stii tu: numele lui este irezistibil! Trebuie sa apara peste tot!
    Pe langa ca esti favoritul lui Rat, esti si cobaiul ei. Isi testeaza caracterul si influentele climatice ale starii de spirit asupra ta. Stii cum e la televizor cu vremea? Pe Pro Tv ploua, pe Prima ninge, TVR1 anunta soare iar pe OTV ploua cu retardati.Dar indiferent de acest lucru, toate posturile au audienta! Asa e si cu profa: Ploua? 2! Ninge? 2! Dar indiferent de nota, ea tot te iubeste!
    Ma gandeam in timp ce cautam niste poze la excursia facuta la Remeti. Dupa farsele cu scobitorile implantate prin toata casa, otetul, pasta de dinti, piper etc., erai mereu suspicios si atent pe unde te asezi. Cat despre filmuletele din seara in care plutea in aer "alcoolul, manelele,pusca si cureaua lata, si Varu'Sandel", singurul regret pe care il am ca am sters filmuletele din telefon. PE langa cele in care va manifestati voi talentul, aveam si un filmulet in care cantai la chitara. Cine stie, poate pe cativa ani te vad si pe tine, pe Bianca si pe Andreea cu chitarile dupa voi!
    Neh...ceva nu se potriveste... O sa iau eu initiativa inaintea voastra si pana ne-om vede' la televizor, care mai de care....mai bine-l lasam pe profu de religie sa ne strice cheful cu o "colinda". Pana atunci..."Aiiii looome'!"




    21)Pop Alexandra "La mine banii nu sunt o problema!"



    Alintare: "Sora'me"

    Profesie:*avocat
    *politist
    *manager
    *nutritionist
    *.....dar tot posta e cea mai tare

    Citeste: - orice carti politiste si despre crime

    Statut social: -bazata

    A migrat:-din G in F, adica: "Termen folosit pentru a sublinia importanta semnificanta a trecerii de la un nivel inferior la un nivel superior"

    Ani de acomodare: 3


    Locuri cu un ambient special in care isi petrecea/ petrece timpul liber:
    *Imperial
    *Green Club
    *Imperial
    *Imperial
    *Criseni Club
    *Holly-----wood

    A daruit suspine de amor (Cui?)
    *Radu(varul meu- by the way...e liber :D)
    *Ionut
    *Seby
    *etc
    *etc
    *etc
    *etc...
    *....restul nu-i stiu (ar trebui?)

    Cutiuta cu informatii: *are prieten fotbalist
    *vile prin Criseni, Zalau, Cluj...etc
    *parinti cu functii inalte pe la SRI
    *este copia fidela a mamei sale
    *e harnica
    *din surse sigure am aflat ca burtile degradate de foame ale unor colegi au fost remediate imediat cu o "oala de piroste" foarte bune, provenite din "sanul" familiei Pop. Regionalism: oala(vas in care se gateste); piroste( un preparat din orez si carne care se infasoara in varza)

    *dupa cum insasi Alexandra a declarat, nu mai asculta manele de un an. ( un an , un an...dar folderul cu manele din telefon? Amintiri din vremurile bune?)

    *e ordonata
    *ii plac eugeniile si pufuletii
    *e foarte atenta la ce mananca
    *a avut o relatie( de prietenie) foarte stransa cu paula
    *are neamuri si cunostinte cam prin tot invatamantul
    *cand apare o problema, un telefon si se rezolva ( "Sa moara toti dusmanii de ciuda' mancatzasi!")
    *ii place in Cluj (Prin SEven?)
    *a fost martor ocular la "plonjarea" mea spectaculoasa pe scarile rulante din Iulius Mol
    *ii place galbenul
    *roseste foarte repede

    Unii colegi au plecat, unii noi au venit. Tu esti printre ei. Iti pare rau? Eu zic ca nu...sau da?!
    Ale,(parca vorbesc cu mine)eu cand te-am cunoscut mi-ai lasat impresia de fata mai simpla, care stie sa profite de clipele frumoase, sa rada si sa faca ce vrea fara sa-i pese de comentariile celor din jur, mai sociabila si nu trista. Acum insa, nu stiu ce s-a intamplat! Fiecare gest parca iti este gandit si controlat dinainte, un zambet mai rar vad pe fata ta, daca vine careva cu tine pe strada si se simte bine si are chef sa rada sau daca vorbeste mai tare iti este rusine si ii atragi atentia, iti alegi cu grija "anturajul", nu vrei sa-ti fie "manjita" eticheta cu greu obtinuta, stai singura in banca, prietenii care i-au avut inainte nu-i mai ai, in shcimb ai altii...esti mai retrasa si nici relatiile cu restul clasei nu sunt stralucite. Sa stii ca nu te-a privit nimeni ca o intrusa cand ai venit la noi in clasa, eu chiar m-am bucurta si stii asta! Dar, toate s-au schimbat...datorita cui? totusi e parerea a 26 de colegi! De ce avem impresia ca nu te cunoastem? Pentru ca de fiecare data iti atasezi alta eticheta, alta personalitate...si nu stim care este cea reala. Normal ca unele lucruri sunt comune, si le mai scapi, deci nu ai cum sa te schimbi 100%.
    Mi dor de Ale din cls a 9-a. Nu stiu factorii care au dus aici...dar ar fi bine sa mai meditezi la asta, dar numai daca te deranjeaza si nu te simti comod. Daca nu te afecteaza cu nimic, foarte bine! Tu trebuie sa te simti bine in pielea ta, nu e viata noastra si nu noi dam socoteala pentru ea.
    Bafta la bac si alegeti cu grija viitorul!


    22) Racolta Florica "Te iert, dar nu te uit!"




    ...............................................................................................................................................................................................................................................................
    (moment de reculegere; defapt, incerc sa-mi caut cuvintele)

    Inainte de a incepe, vreau sa te intreb ceva foarte important: "Ce faci?"
    Nu, nu asta este intrebarea. Ok...uite ca vine...vineeeeeee( nu mai zic nimic ca deja suna a altceva=))))))))
    TREC DIRECT LA SUBIECT! (nu mai are farmec....nu mai am chef sa te intreb, poate mai incolo)

    Ce ai citit mai sus, am scris aseara. Ironia...chiar am uitat ce am vrut sa te intreb!

    Am citi azi in parc ce mi-ai scris in album. Si eu te consider prietena mea! Consider ca am ajus sa te cunosc destul de bine mai ales in ultimii doi ani, si poate nu ai observat..(defapt nu esti singura)reusesc sa "analizez" destul de bine persoanele din jurul meu, am un ochi dezvoltat din punctul acesta de vedere...adica imi este foarte usor sa fac sum up-ul unui caracter, pentru ca acumulez detaliile sau unele informatii, gesturi, cuvinte pe care unii nu pun pret sau nu le inteleg.
    M-am simtit prost azi...ma asteptam sa imi scrii ceva mai profund...Stii de ce? pentru ca eu am simti o legatura intre noi mai ales in ultimul timp. Iar unele lucruri sunt chiar dureroase, pentru ca am ajuns la o concluzie nu f ok. Nu o sa caut "defectul" sau greseala la cei din jurul meu. Poate eu sunt cea care gresesc, dar ma cunosc putin mai bine si imi dau seama cand cineva e superficial sau pur si simplu nu vede esenta, decat lucrurile care nu au atat de mare importanta si care sunt generalitati efemere.
    Totusi, o sa zic ce doream de la inceput. Am ajuns sa te iubesc si sa tin foarte mult la tine, desi poate nu crezi sau nu te afecteaza deloc. Da, din aceasta cauza asteptam stropul de emotie din randurile tale, dar nu tot timpul poate fi ceva reciproc( nu e prima data cand o dau in balta din acest punct de vedere).
    Acesti 4 ani de cand esti in Zalau, ai crescut sub ochii mei: te-ai facut mai frumoasa, ai crescut din punct de vedere al valorilor, ai crescut intelectual.
    Esti o persoana puternica doar prin faptul ca ai trecut si ai invatat din experientele neplacute prin care ai trecut. Nu pot sa zic ca stiu cat de neplacut a fost, sau cat amar ai strans in suflet, pentru ca fiecare simte diferit. Iti multumesc prin aceasta cale ca m-ai ajutat la matematica in clasa a 10-a, pentru grija care ti-o faceai uneori pentru mine, dar si pentru mustrarile CARE le meritam.
    Nu te inchide atat de des in cutiuta ta, pentru ca nu toata lumea iti doreste raul, nu toata lumea te subestimeaza si nu toti sunt indiferenti! Cu totii gresim, dar nu ne baga pe toti in aceeasi oala atunci cand iei unele decizii sau zici unele lucruri. Stii...pentru a primi...e nevoie sa daruiesti...nu vorbesc de chestii materiale. Da, stiu ca o sa ma contrazici, repet: S-ar putea sa gresesc! Tu te cunosti cel mai bine! Eu scriu doar ce vad si simt. Inima poate fi inselatoare...Ratiunea nu, dar uite ca nu pot fi obiectiva pentru ca imi esti draga. Sa ai grija de Flory si "Tamy"....Sa mergi cu capul sus si sa nu lasi mizeriile sa-ti pateze sufletul pentru ca de abia acum incepem sa gustam viata. Cine stie ce gust are....


    23) Suciu Diana" Am un anunt! Care vine pe meses?"

    PE-un picior de plai,
    PE-o gura de rai,
    Iata vine-n cale,
    Se coboara la vale,
    Diana cea viteaza
    Din Aghires vita aleasa.

    NOTA: A NU SE CONFUNDA "vita"= animal, cu "vita"-> vita nobila...pura etc.






    Am gasit ceva tare...asculta!


    miorita - varianta bilingva
    Asculta mai multe audio Haioase »

    "Aghy" noastra...Palaria sus pentru maturitate, demnitate si corectitudine! Nimeni nu poate sa ma contrazica cu ce am afirmat acum, pentru ca nu ar avea argumente.

    24) Sandor Sanda " Ii mamicuta bolnava..."





    To be or not to be...Sanda? Eu votez cu TO BE!
    I like big ...etc:)) Ce as mai dansa odata! Trebuie neaparat sa mai facem dansul ala odata cu Razvan si Dodo! Cause' we make the rulllllzzzz!!!
    Sanda, Sanda...de la festivitate ne-a apucat si pe noi "Stropitoarea". Tu ma vedeai pe mine, eu pe tine si uite asa, da-i sa mearga!

    25) Toma Diana "Domne' F***-o!"




    Of...vad ca toate Dianele ati ramas la sfarsit! ( ce-i mai bun...la urma?)
    Pentru ca esti tu mai speciala de felul tau, mai "Green...o sa scriu cu o alta culoare!(cu siguranta nu cu roz!)



    Diana Toma, genul de fata care:
    • nu deranjeaza niciodata ora( ma rog, aproape niciodata, dar oricum nu este atentionata)
    • copiaza foarte rar
    • invata
    • nu si-ar aduce sora la noi in clasa
    • ii place "DUST IN THE WIND" :X:X:X:X
    • de cele mai multe ori e bine dispusa
    • harnica
    • isi pretuieste prietenii
    • modesta
    • ar ucide pentru o bluza verde =)))



    Inafara de "Domne' *****"( adresat intotdeauna unui profesor), adjectivul "proasta" si ...cam atat? (daca imi scapa ceva, oricum nu e important deoarece cu siguranta este asemanator sa lipsit de importanta) pe Diana nu o auzi niciodata vorbind urat.
    Sunt tare curioasa daca ai avut ceva conflicte cu careva din clasa pe parcursul acestor 4 ani! Esti tare cuminte si stii cand e DESTUL! Cred ca nici daca te-ai stradui nu m-ai putea enerva!
    Esti elevul model din fiecare clasa, prietena buna pentru fiecare si cred ca un ingeras pentru parinti( cateodata cu tepi, dar asa suntem toti)
    Tii minte ce ti-am zis la sfarsitul banchetului...? Sper ca peste 10 ani sa te vad imbracata intr-o rochie verde! Chiar daca o sa ai alta culoare preferata, dar cu siguranta ar reinvia amintirile din liceu si este reprezentativ pentru tine si personalitatea ta.
    So, domnisoara Greeny, multa sanatate si fie ca lumea in care o sa te dezvolti in continuare sa fie Green as you are! Cu mult, mult mult drag, Ale:*


    26)Vale Hilda " Ai de mineeee!!!"






    Meserie: Fotomodel

    Statut: independenta

    Boyfriend: Always!

    Best friends: Pojar,Diana

    Caracter: moderat

    Pozitie la petrecere: shake it! shake it! No time to lose!

    Lista cu pretendenti:
    - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ,10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53.....89, 90, 91...IAR RESTUL NU RECUNOSC!!!!


    Punct tare:
    pe langa frumusete apare inteligenta! What more can you ask?

    Avea Pojar dreptate si chiar nu era corect fata de restul, sa las articolul neterminat, doar pentru ca unii..never mind, mai ales acum.
    Imi este tare greu sa scriu acum dupa banchet, acum cand s-a terminat tot...Simt un ghemotoc in stomac si aerul pe care-l respir parca e de plumb, greu.
    Pretty little girl, I'll never stop loving you:*
    Stii ce imi place la tine? Faptul ca esti echilibrata( lasam partea cu capul).
    Cand e distractie e distractie, cand e seriozitate e seriozitate, imi place ca pasesti cu un picior pe REalitate si cu unul pe Vise; imbinate nu au cum sa nu dea un rezultat bun! Imi dai dreptate, nu? Stiu, stiu!
    Te rog sa nu incepi sa plangi pentru ca si eu fac un efort sa ma abtin, nu de alta dar ma gandesc la calculator, la inundatie ...mai este curent in jurul meu, mai am parinti...asa ca Doamne fereste, nu se stie niciodata ce se poate intampla! Te deshidratezi si nu face bine la ten! Nu vrei acuma sa iti devina oglinda dusman, dupa atatia ani...:-?? ar fi pacat! O sa-ti ia astia diploma din clasa a 9-a pentru Miss!
    Hilda scumpa,tot ce vreau este sa dau timpul inapoi si sa ma reintorc in noaptea de la banchet, sa te strang in brate, sa dansam, singurele clipe in care am trait si am fost toti uniti ca niste adevarati prieteni! Am simtit toti acelasi lucru...pentru prima data si probabil si pentru ultima, toti am fost in aceeasi emisfera. Asta da record...
    Nu mai pot...serios...scuze, dar ma opresc aici...


    27)Varga Hilda- Hedvig "Noh stiti ce? Face-ti ce-ti vre'"




    Si cand ea a vorbit...vocile tuturor zeilor au amortit...( PS, ps...Ati ragusit?)

    Istoria ne vorbeste despre stralucitele genii care au schimbat demersul obisnuit al lucrurilor, fiecare aducand o alta viziune a lumii, mai mult sau mai putin normala. Indiferent de comentarii si de critici, nimeni nu poate nega valoarea si inteligenta acestor maestrii: Ludwig van Beethoven(Pasiunea sa şi compoziţiile geniale au condus muzica instrumentală la un alt nivel), John Nash( renumit matematician), Vincent van Gogh (unul dintre cei mai mari pictori din istorie), Sir Isaac Newton(cunoscut la nivel mondial drept un gînditor genial),Albert Einstein (a devenit un simbol al ştiinţei moderne)etc.
    Omenirea nu a mai descoperit asemenea talente si se pare ca a si renuntat sa mai spere la un miracol. Toata lumea este pesimista, neincrezatoare, singurele subiecte care tin prima pagina a ziarelor si a cartilor sunt acelea de genul Apocalipsa, Sfarsitul lumii, Dezastre...etc. Depresia si stresul au devenit obisnuinta, ba chiar mai mult un stil: EMO! Odata venita si criza, acestia au ramas fara lame, tus si oja neagra, cd-uri cu muzica TRUE se gasesc tot mai greu, sunt obligati sa se tunda tot mai des, pentru a nu da banii pe sampon, SITUATIA SE AGRAVEAZA,TENSIUNEA CRESTE, TOTUL AJUNGE LA LIMITA, PANA CAND....Varga Hilda- Hedvig apare!
    Aceasta fetita care sufera de inteligenta acuta, provine dintr-o familie cu tenta indi-politista, inca un motiv in plus pentru a te intreba : ATUNCI DE UNDE NAIBA STIE ATATEA?
    Nimeni nu stie! Exista speculatii cum ca acest copil este reincarnarea lui Mahatma Gandhi in combinatie cu Vincent van Gogh. Gandgogh (procesul care a rezultat din combinatia acestor 2 mentalitati) este unica in lume, si este "manuita" cu talent paranormal de Hedvig.
    Pînă în prezent, nimeni nu a putut să demonstreze că există o legătură între genialitate şi nebunie. Însă, cercetătorii de la Universitatea Toronto au descoperit că persoanele creative posedă inhibiţii latente mici pînă la deloc! Inainte de a da verdictul, eu zic sa trecem putin prin viata si caracterul acestui nou fenomen!

    Nume/Prenume: LA nastere, parintii au numit-o Ceoiesi, dar spre surprindere asistentelor si a celor din sala, bebelusul a strigat: "ValoritateargadestrikoliiHijuldasertinutcuHerudvoriliig"
    Considerand acest miracol un semn, au scris fiecare pe o foaie ce au inteles, dupa care au adunat elementele comune si au scos esenta:Varga Hilda- Hedvig

    Locul nasterii: Indi-Ameri-Romani
    Anul: inainte de Hr., oricum...
    Ziua: Chiar urmatoarea zi dupa perioada de 9 luni.

    Copilaria: Doar la varsta de 2 ani si o luna, fetita si-a descoperit interesul pentru pictura. Cum? Printr-o coincidenta! A inceput cu tehnica palmilor, a degetelor, a introducerii lor in farfuria cu mancare si imprimarea palmilor pe perete si pe haine.

    Adolescenta: inceputul ei se manifesta prin miscarea extraordinara a palmii din incheietura si contactul scanteietor cu capul meu, dupa care un ras diabolic de satisfactie, and my puppy eyes.

    "Ofcurse my horse", toate geniile neintelese se descurcau mizerabil la ceva. Sa nu te lasam ami prejos, punem si la tine matematica!

    Blestem cu greutate: "N-ar ave' noroc in veci'"
    Concluziile tale:- "Limba romana pe cale anala sau bucala" (traseul scumpei noastre limbi. Asa limba...asa tara...Daca pe acolo iese limba...de ce ne miram ce produce?)
    -"Dansez pentru Tine"=>Emisiune tampita! Toata ziua plang si se accidenteaza! ( are dreptate!?)
    - o poluez sonic
    - ar dori sa: "vorbesc cand virez"
    - "Dante s-a distrat cu Vergilius" ( Cat ai luat in teza la Latina?)

    Sugestii: - daca o sa ai posibilitatea, te rog sa iti incerci norocul in design: interior sau cu bijuteriile.
    - in timpul liber aprofundeaza si citesti despre ce inseamna arta fotografica
    - sa publici o carte ( promit ca o sa fiu client)
    - Si de ce nu..o expozitie de tablouri

    Ma' Hilda...Cine ar fi crezut ca o sa fm colege de banca atata timp si ca o sa ne intelegem si atat de bine? Trebuia sa ma gandesc la asta din cls a 9-a, desi nimic nu e intamplator. Thanks ca m-ai suportat toti anii, ca imi faceai mofturile si ma alintai ca sa-mi tin gura la ore, ca aduceai ciocooooooo si bomboooooo, ca ma lasai(rar) sa ma inspir la materiile care's varza si THANKS GOD CA AI TOATE LECTIILE!!!!
    Bucurestiul te papa cativa ani, dupa care India! Inafara de muzica indiana care nu ma incanta, mi-a facut placere sa-mi povestesti amanunte despre tara, obiceiuri, simboluri etc. Cine stie, poate o sa mergem impreuna intr-o calatorie! (daca nu ne apuca batranetea pana o sa avem ocazia)
    Pana una alta, ne vedem duminica pe platou la pictat piticoti si in vara ne deschidem o afacere! Poate o sa castigam atat de bine ca nici nu o sa ne mai trebuiasca facultate =)))!
    Scumpa, jur ca nu o sa te uit niciodata!!! Imi pare foarte foarte foarte bine ca te-am cunoscut si desi "coltisorul" nostru de la geam nu pare foarte "funny", e cel mai TARE!!!! Ma' Hildu si Aletzi rocks! >:D< hugssssssssss!!!!!


    AND NOW, SCREAMMMMM:



    Kelly Clarckson - Since you've been gone
    Asculta mai multe audio Muzica »

    - THE END -



    -------------------------------------------------------------------------------------
    IMPORTANT!!!! Imi cer scuze tuturor colegilor, daca i-am suparat cu ceva in acesti ani de scoala, sau daca i-am jignit cu ceva in cele scrise mai sus.( sper ca au fost "gustate glumele" si luate ca atare). Nu ma mai motiveaza nimic sa scriu, sa termin ce am inceput...pentru ca am ajuns la o concluzie destul de aiurea, dupa ce am citit anumite lucruri in album. Odata in 4 ani aveti si voi ocazia sa va exprimati sa imi ziceti ce am insemnat pentru voi in anii de liceu si unii nici acum nu fac efortul de a scrie 2 randuri sincere. Trist...serios. Superficialitate la unii...Pentru mine a fost destul de greu sa va mai scriu odata in album, pentru ca mi-am cam epuizat ideile cu acest articol, prin care cred ca am zis tot ce aveam de zis. Nu asteptam laude, nu asteptam nici un premiu, ci o parere, o amintire sau macar niste cuvinte legate de lucrurile care le-am scris despre voi aici.
    Daca nu merita efortul,de ce ar merita timpul meu?


    Ultimul filmulet

6 comentarii:

Paul spunea...

foarte tare, felicitari :*

Anonim spunea...

Ale, multumesc pentru cuvintele speciale si pentru ideea cu care ne faci sa ne para extrem de rau ca timpul a trecut atat de repede pe langa noi in acesti 4 ani de liceu.
Iti doresc si eu, sa ai parte de iubirea la care visezi, si de o voce pe care sa o ascult cu mult drag peste ani, la radio!

Pojar spunea...

O singura data o sa auzi GENIAL din gura sau degetele mele pentru simplu fapt ca e destul deoarce parerea mea despre tine s-a schimat pe undeva...deci GENIAL!

Pojar spunea...

Nu face asta ca o sa te degenializezi si nu e bine...fao pt noi care macar te aprieciaza..sti tu cum se zice Calitate nu cantitate asa ca termina si dai bice! :*

Anonim spunea...

Pfoai... ai fost in clasa cu Guset?!? :P Cucoreanca

AlterEgo spunea...

:)) Da, am fost in clasa cu Guset!